Project Description

Apartamente de vanzare Cosmopolit Residence Grozavescu

Misiunea asumată de Cosmopolit  “să oferim cea mai bună experiență de real estate din România” reprezintă punctul central al tuturor proiectelor și vine cu promisiunea de a rămâne findel angajamentului față de valorile premium într-un mod consistent, degajând un sentiment de valoare intrinsecă rară, cu adevărat prețioasă.

Stilul de viață premium trebuie să aibă inrădăcinare în autenticitate. Dacă te îndepărtezi prea mult de rădăcini, acesta va fi redus la un trăi insipid și anost lipsit de sentimentul de siguranță și de substanță. Deși este un proces lent, evolutiv, care necesită răbdare și îngrijire Cosmopolit reușește să creeze cu succes un nou stil de a viață, având la baza articularea misiunii grupului și a valorilor premium pe care le promovează – pasiunea pentru calitate, frumos și lucru bine făcut.

Situat pe strada Traian Grozavescu nr 7, pe fosta platforma a trustului de presa Tipotex si RTT, intr-una din cele mai dezirabile locatii din zona centrala a Brasovului si avand un regim de intaltime de S1+S2+P+6 etaje, cu o gama variata de apartamente, spatii comerciale si birouri, Cosmopolit Grozavescu No 7 reprezinta chintesenta intregii noastre evolutii de pana acum.

Un proiect la care, intreaga noastra echipa de proiectare, din cadrul diviziei Cosmopolit Architecture & Design, a lucrat cu pasiune si meticulozitate timp de 18 luni.

Dvizia de constructii Cosmopolit General Construct il va pune in opera incepand cu luna Martie 2019, si il va finaliza la inceputul anului 2021, sub cel mai exigent standard de calitate – standardul Cosmopolit!

Care sunt avantajele zonei?

Atunci când vine vorba de proiectele Cosmopolit, locația este un factor definitoriu în ceea ce privește standardele de calitate, de aceea și această clădire este situată în centrul orașului, pe strada Traian Grozavescu Nr. 7, lângă Aula Universității Tansilvania, facilitând astfel accesul la  Centrul Vechi al orașului, Parcul Central Nicolae Titulescu, numeroase locuri de joacă pentru copii si alte multiple puncte de interes: zone de birouri, centre comerciale – actualmente cel mai important este Coresi, insa din 2021 se va deschide si noul mall AFI, săli de fitness iar accesul către restul orașului se poate face cu ușurință, atât cu mașina cât și cu mijloace de transport în comun, stația de autobuz fiind la doar câteva minute de mers pe jos.

Locatarii vor putea, să se bucure de o plimbare pe Aleea de Sub Tâmpa – un spațiu de promenadă mult iubit, atât de turiști, cât și de localnici. Vor putea vizita obiectivele turistice din centrul istoric, se vor putea delecta cu o varietate de restaurante, cafenele, baruri si terase, vor putea participa la diverse evenimente culturare organizate de Instituțiile de cultură, dar mai ales vor putea admira frumusetea arhitectrala de care beneficiaza acest oras.

Ce tipuri de structuri ofera acest proiect?

Imobilul pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de apartamente – de la garsoniere la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere la penthouse-uri – realizate astfel încât capacitatea lor sa poata răspunde nevoilor beneficiarilor finali, indiferent dacă sunt tineri la început de drum sau familiști, acestea fiind spațioase, decomandate, cu finisaje de bună calitate și parcare subterană.

De asemenea la parterul si la demisolul cladirii se pot gasi spatii comerciale si de birouri astfel incat sa poata stimula creativitatea, inovația și pasiunea, abilități cheie pentru atingerea succesului în mediul de afaceri. Crearea unui mediu de afaceri de succes necesită o strategie care să încorporeze un design modern și o atmosferă elegantă.

De ce sa aleg Cosmopolit Grozavescu No 7?

Design-urile personalizate ale unităților locative sunt spațioase și confortabile, maximizând priveliștea expansivă a Centrului orașului Brașov, a muntelui Tampa. Unele dintre apartamente au vedere spre Est sau Vest si astfel oferă beneficiarilor posibilitatea de a admira un rar și idilic răsărit sau apus de soare. Amenajările au fost concepute pentru a se putea adapta unui stil modern de viață – ideale atât pentru divertisment cât și pentru viața de familie, dar cu dreptul la intimitate, căutand astfel să surprindă detaliile vieții în măiestria arhitecturii.

Ce materiale sunt utilizate in realizarea constructiei?

Imobilul ce se diferențiază prin design și arhitectură este proiectat astfel încât să asigure confortul și siguranța viitorilor locatari. Finisajele propuse sunt de calitate superioară: parchet, gresie, faianță, ferestre cu geam termopan și tâmplărie aluminiu, izolație termică și fonică, centrală termică de apartament, obiecte sanitare moderne în baie, lifturi marca KONE, video interfon, iar la subsol sunt situate parcarea subterană și boxele aferente.

Disponibilitate
Materiale
Localizare
Contact

ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

MIHAI VITEAZUL 4-6
CALCARULUI 19B
MAGNOLIA
MIHAI VITEAZUL 1-3