Project Description

MIHAI VITEAZUL 1-3

79

apartamente
spațioase

8

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

PROIECTUL CU CEA MAI VARIATĂ GAMĂ DE LOCUINȚE

Start lucrări 2019 → Finalizare în 2021

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3, viitorul premium

Valoarea unui produs, indiferent despre ce tip de produs discutăm, nu este de sine stătătoare. Are o poveste în spate, are factori care pot face din acest produs unul dorit și de succes.

Acesta este și cazul brandului Cosmopolit, brand de renume care a introdus pe piața imobiliară valorile premium, dorința supremă fiind aceea de a oferi cea mai bună experiență de real estate din România.

Produsele Cosmopolit promovează stilul de viață premium, modern, care se încadrează perfect în peisajul urbanistic al secolului 21.

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 este cel mai complex proiect imobiliar de până acum al brandului. Este expresia stilului de viață premium, modern și pune în operă toată experiența acumulată de-a lungul anilor.

Proiectul propune o abordare inovativă, o viziune nouă asupra conceptului de locuință, una care să se integreze perfect în peisajul actual și să corespundă nevoilor oamenilor care locuiesc în centrul orașului.

Misiunea noastră este aceea de a oferi cea mai bună experiență de real estate din România și nu facem rabat de la calitate. Viziunea noastră, de a crea un stil de viață premium, e ilustrată în cele mai mici detalii în acest proiect în care am investit toată energia echipei: Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 e cel mai complex proiect implementat de noi, iar rezultatul va fi pe măsura eforturilor.

LOCAȚIE ULTRACENTRALĂ

Reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, care doresc să aibă acces rapid în oraș, dar care au nevoie de o oază de liniște când se întorc acasă. Va fi printre puținele clădiri care se vor mai construi în apropierea centrului istoric.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirea va cuprinde locuințe, variind de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parterul clădirii.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

Începând cu structura clădirii până la cele mai mici detalii precum mânerul, cutiile poștale, spațiile comune, elementele interacționează într-o manieră unică, armonioasă și complementară. Aceste elemente ne definesc ca TREND SETTER în real-estate.

MATERIALE PREMIUM

Parchet triplu stratificat – Terhune, placări ceramice- Mutina/Marrazi, uși interioare – Lebo, exclusiv Germania; lift – Kone; sistem de încălzire prin pardoseală – Purmo; finisaj decorativ – San Marco; tâmplarie PVC – Veka Softline; vată bazaltică grosime 100mm densitate 120kg/mcI.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Un apartament Cosmopolit va rămâne o valoare datorită angajamentului față de valorile premium într-un mod autentic și consistent, dând un sentiment de valoare rară, cu adevărat prețioasă.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită. Cel mai complex proiect realizat de noi până acum, oferă beneficiarilor săi o priveliște superbă atât către centru orașului dar și către Cetatea Brașov.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

ZOLTAN SZASZ

Director vânzări

ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

TRAIAN GROZĂVESCU

Traian Grozăvescu

MAGNOLIA

Magnolia

MIHAI VITEAZUL 4-6

Mihai Viteazul 4-6

CALCARULUI 19B

Calcarului 19B