CONCEPT

Exigența cu care abordăm fiecare aspect al unei clădiri a atras interesul celor mai selectivi clienți. Selectivitatea din ce în ce mai crescută în rândul clienților este o consecință firească a suprasaturației peisajului imobiliar cu proiecte din categoria „low cost”, precum și a lipsei identității arhitecturale când vine vorba de pretenții premium.”- Tamas Elekes CEO Cosmopolit Group

Cosmopolit este brandul cu cea mai rapidă ascensiune, din gama premium, de pe piața real estate brașoveană.

Misiunea COSMOPOLIT

Misiunea asumată de Cosmopolit “să oferim cea mai bună experiență de real estate din România” reprezintă punctul central al tuturor proiectelor și vine cu promisiunea de a rămâne fidel angajamentului față de valorile premium într-un mod consistent, degajând un sentiment de valoare intrinsecă rară, cu adevărat prețioasă.

Crearea de comunități sănătoase, incluzive și durabile reprezintă cea mai mare moștenire a noastră.

Cunoștințele noastre atât tehnice, cât și vizionare, pun bazele pentru următoarea generație de locații. Noi creăm locuri pentru ca oamenii să râdă, să plângă, să sărbătorească și să facă parte din ceva mai mare decât ei înșiși. Noi creăm experiențe care amplifică bucuria simțită în momentele umane împărtășite.

De aceea ne concentrăm intens asupra cercetării care ne permite să proiectăm pentru viitor și să rămânem în prim-planul ideilor și tendințelor. Întotdeauna învățăm, întotdeauna gândim și descoperim mereu oportunități ascunse care duc la rezultate dincolo de arhitectură.

Creăm un prototip pentru modul în care dezvoltăm comunitățile. Scopul nostru este de a cerceta și de a descoperi componentele individuale care sunt necesare pentru a elabora un cadru de vecinătate pentru a cultiva medii care se bazează pe încredere reciprocă, vindecare și revitalizare. Intenția este de a înțelege elementele necesare pentru a crea o comunitate durabilă de succes, care să nu răspundă doar mediului, dar care îmbunătățește viața fiecărui om pe care îl implică.

Proiecte
Disponibilitate
Materiale / finisaje
Contact

Furnizori și parteneri

Conceptul Cosmopolit a luat naștere în anul 2014, din pasiunea pentru calitate, frumos și lucru bine făcut. De la nevoia primară, a unui spațiu de locuit, până la dorința de expresie a valorilor premium în tot ceea ce ne înconjoară, conturand astfel un stil de viață.

Pentru Cosmopolit autenticitatea este cel mai important aspect în crearea unui lifestyle și reprezintă rezultatul a ceea ce facem, nu al scopului. Consumatorii sunt dornici de produse care comunică un sentiment de unicitate și care au un caracter distinctiv, pentru o experiență specială și empirică care le va îmbogăți viața semnificativ.

Proiectele realizate până în prezent, “Calcarului 19B” şi “Mihai Viteazul 4-6”, au devenit etalonul conceptului premium pe piața imobiliară din Brașov, și reprezintă mărturia valorilor Cosmopolit. Pe lângă imobilele deja finalizate se află în desfăşurare construcţia uneia din cele mai spectaculoase clădiri din punct de vedere architectural din Braşov Cosmopolit “Magnolia”- urmată de construcţia unui nou proiect central Cosmopolit “Mihai Viteazul 1-3” şi a primului proiect din gama superpremium Cosmopolit “Crişan”.

cosmopolit, apartamente de vanzare, logo

Cu pasiunea noastră pentru soluții de organizare spațială și gradul de conștientizare a calității serviciilor, creăm interioare funcționale care să aducă atingere tuturor simțurilor. Viziunea Cosmopolit reprezintă o manifestare artistică și sinceră a respectului acordat utilizatorului, prin toate valorile pe care le promovează. Punctele de plecare sunt obiectivele, strategiile și așteptările, dar acestea sunt depășite pentru a crea o realitate nouă, superioară.

A fi „COSMOPOLIT”, din punct de vedere uman, înseamnă a te alinia unui trend clar și bine definit, a-ți declara și a-ți manifestă apartenența față de un grup ale cărui valori sunt bine stabilite și setate estetic și funcțional. Proiectele arhitecturale Cosmopolit Architecture and Design reflectă cunoștințele cumulate de-a lungul timpului despre modul în care oamenii și organizațiile folosesc locul și spațiul. Lucrăm în colaborare cu clienții, comunitățile și utilizatorii finali pentru a crea clădiri care funcționează bine pe toate nivelurile, în interior și în exterior, iar apoi le livrăm pe piață cu un standard înalt de servicii și calitate.

Vezi proiectele

cosmopolit, apartamente de vanzare, logo

“Execuția unui proiect Cosmopolit are la bază o planificare minuțioasă și o atenție obsesivă pentru detalii. Soluțiile tehnologice, calitatea materialelor, punerea lor în operă, totul este verificat și testat cu rigurozitate pentru a asigura un produs final cu adevărat premium.”
ROBERT TIMOHE, Manager Cosmopolit General Construct

MATERIALE / FINISAJE

Cosmopolit General Cosntruct aderă la cele mai înalte standarde de etică și conformitate, oferind în același timp excelență clienților. Abordarea noastră colaboratoare se axează pe soluții viitoare. Depășim decalajul dintre proiectare și tehnologie, deblocând un nou potențial în mediile bazate pe rezultate. Credem în imobile construite pe sisteme inteligente, clădiri durabile, infrastructură eficientă și atingere umană.

cosmopolit, apartamente de vanzare, logo

Oaspeții noștri au oportunitatea de a descoperi o locație generatoare de stări de bine, intimitate și calm apartamentele noastre fiind refugiul perfect pentru cei care și-au transformat viața în arta de a trăi frumos. Toate elementele compozite ale acestui proiect locația, designul, amenajarea și utilarea apartamentelor creează comfortul necesar unui sejur memorabil. Astfel, Cosmopolit propune clienților săi 7 apartamente localizate în zona centrală a orașului, în imediată apropiere a principalelor puncte de interes turistic, precum și a instituțiilor importante pentru cei care călătoresc în interes de serviciu;

TURURI VIRTUALE

COSMOPOLIT BOOKING definește o nouă dimensiune a conceptului de cazare Premium îmbinând într-un mod absolut inedit esteticul și comfortul. Zona predestinată procedurii de check in, check out și stafful pregătit în domeniu facilitează accesul oaspeților, iar locurile de parcare pentru autoturisme și boxele pentru depozitarea diverselor echipamente sportive creează comfortul necesar unui sejur lipsit de griji. Camere amenajate și dotate cu mobilier autohton, electronice, electrocasnice, articole igienă, altele diverse, de cea mai înalta calitate fac din Cosmopolit Booking locația ideală pentru familiile și cuplurile care caută liniște și relaxare.

cosmopolit, logo

Suntem cei care au dovedit că se poate! Printr-o perseverență și o pasiune iesita din comun, am reușit să oferim o alternativă cu adevărat premium clienților noștrii. Profesioniști, integrii, cu un adânc simț al răspunderii, îmbrățișăm schimbarea, provocăm gândirea convențională și urmărim constant să oferim cel mai bun serviciu.

cosmopolit, echipacosmopolit, echipa

CULTURA COSMOPOLIT

Privim cultura Cosmopolit ca un avantaj competitiv și ne străduim să creăm un mediu în care reușesc oameni inteligenți, motivați și creativi – „We think big and work hard”. Ne străduim pentru excelență în interacțiunile de zi cu zi și ne impunem în mod constant să fim mai buni.

Prin colaborarea strânsa între diviziile grupului Cosmopolit ca o singură companie globală axată pe elementele cheie ale real estate-ului – design, vânzare, și execuție – am reușit să aducem clienților noștri un grad înalt de satisfacție și plusvaloare în viețile lor.

Povestea noastră este o explorare a culturii contemporane, spunând o narațiune a identității noastre complexe ce prezintă o portretizare profundă a vieții de zi cu zi în cadrul echipei noastre, prin ochii clienților noștri.

CLIENTUL SE AFLĂ ÎN CENTRUL A TOT CEEA CE FACEM

Echipa noastră este formată din persoane dinamice pasionate de real estate și specializate în domeniile lor de expertiză. Pe cât de unici suntem la nivel individual, împărtășim o pasiune reciprocă pentru real estate și ne mândrim cu abordarea strategică, integrată a relațiilor cu clienții și partenerii noștri și cu rezultatele pe care le oferă.

De-a lungul timpului echipa nostră s-a mărit, însă valorile și misiunea grupului au rămas neschimbate, iar cei care ni s-au alăturat pe parcurs sunt oameni inteligenți, creativi, serioși, integri și cu o imaginație iesita din comun astfel încât idea de bază a rămas aceeași – clientul se află în centrul a tot ceea ce facem. Ne propunem să facem oamenii să se simtă că acasă și suntem obișnuiți să furnizăm servicii la nivel înalt. Grupul nostru este format din oameni inteligenți, în căutare de noi provocări, care au abilitatea de a emptiza cu clienții și de a identifica nevoile lor individuale.

CONTACTEAZĂ-NE!
cosmopolit, echipacosmopolit, echipa

AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

Fii primul care află de ofertele noastre!