Ghidul cumpărătorului – primul pas în căutarea apartamentului perfect

Apartamentul perfect este cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale sau ale familiei tale, cel care îți oferă acel sentiment de siguranță și de ”acasă”. Achiziția unei locuințe necesită nu doar un buget, ci mult timp și răbdare. Dacă știi cum să te organizezi de la bun început, poți transforma acest proces într-unul eficient și chiar plăcut.

Căutarea apartamentului – de unde să începi?

Întotdeauna pornește de la nevoile tale. Identifică tipul de locuință care se potrivește cel mai bine pentru familia ta în prezent, dar și în viitor, iar aici ne referim în mod special la compartimentare. Ia în considerare câți membrii are familia în prezent și dacă se va extinde în viitor, de câtă intimitate ai nevoie, dacă vei avea musafiri în vizită des, etc. Așa poți alege corect numărul de camere de care ai nevoie, suprafața și compartimentarea apartamentului.

Spre exemplu, pentru o familie restrânsă, cu un copil mic, un apartament cu 2 camere poate fi alegerea ideală, dar pentru o familie cu 2 copii sau care are nevoie de un spațiu extra pentru birou sau cameră de oaspeți, un apartament cu 2 camere va fi cu siguranță neîncăpător și o opțiune mai bună ar fi cel cu 3 sau mai multe camere.

După ce ai stabilit ce tip de locuință ți se potrivește, poți trece la alte criterii precum confortul, finisajele, zona în care este amplasat imobilul, prețul, utitățile, dotările, facilități și orice alte criterii importante pentru tine. Nu uita, fii atent la detalii, ai răbdare și ia decizia finală analizând bine toate opțiunile!

Stadiul lucrărilor

Proiectele noastre