Materiale folosite

Pentru realizarea celor 39 de apartamente ce compun complexul rezidential Cosmopolit Residence, noi am ales varianta eficientei si a calitatii superioare, din respect pentru clientii nostri. Intregul complex dispune de spatii locative la nivel de top atat in ceea ce priveste materialele de constructie, cat si tinuta finisajelor si a dotarilor, de parcari subterane si supraterane cu spatii ample si usor de accesat, lifturi silentioase si rapide concepute pentru 6 persoane, spatii comune moderne, aspectuoase si decent iluminate.

Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, dotarile individuale ale apartamentelor permit gestionarea unitara a fiecaruia (centrala termica proprie, s.a.). Confortul clientilor nostrii este deosebit de important pentru noi, din acest motiv, izolarea termica si fonica este de exceptie, noi avem ca unic scop, gasirea solutiilor cele mai adecvate si fiabile pentru atingerea unui grad inalt de calitate a spatiilor oferite.

Peretii grosi pe care s-a aplicat izolatie exterioara de calitate, vata bazaltica, fiecare nivel in parte fiind izolat la niveul pardoselii cu polistiren de 5, ceea ce asigura izolarea corespunzatoare a fiecarei unitati de locuit in parte fata de exterior si fata de ansamblu si asigurand pastrarea temperaturii ambiante in limite rezonabile chiar si in zonele comune, reducand la minim efortul de reglare a temperaturii spatiului de locuit, indiferent daca este vara sau iarna.

Structura de rezistenta a ansamblului este din cadre de beton armat cu zidarie de caramida de 25 si 30 de cm grosime, zidurile de compartimentare din interiorul apartamentelor fiind realizate tot din caramida, de 12,5 cm grosime, realizeaza o data in plus o izolatie optima. Caramida Porotherm utilizata este deosebit de rezistenta in timp, in conditii de incendiu, dar si la cutremure, indeplineste cele mai exigente cerinte de calitate si de siguranta, raspunzand mai mult decat satisfacator la eforturile specifice.

Furnizorii nostrii, firme de renume mondial, au oferit solutii de top pe domeniul pentru care au fost solicitati (finisaje de prima clasa, dotari de top).

Ferestrele termopan pe profil Salamander, profile PVC armate cu rigidizari de otel zincat cu grosimi de 1,5 sau 2 mm in functie de structura profilului si utilitatea sa, evacuarea apei facandu-se prin slituri de minim 5×20 mm executate in interiorul profilului. Usile furnizate de firma LEBO, elegante si moderne ca aspect, fiabile si rezistente la diverse solicitari, capabile sa asigure o izolare buna termica si fonica.