Concept

you are home now

Cosmopolit este un concept pus in opera de un dezvoltator brasovean, Cosmopolit are la baza ideea de lifestyle, cu o viziune noua si in accord cu noile tendinte de arta si design Cosmopolit livreaza clientilor sai un stil de viata, o locuinta in care valori precum luxul, eleganta se imbina cu functionalitatea spatiului, creand atmosfera necesara in care sa te simti relaxat si inspirat.

Noutatea cu care vine Cosmpolit consta in unitatea de ansamblu, de la designul exterior al cladirilor pana la designul interior al spatiilor commune, al apartamentelor conceptul sustine aceleasi valori prezentate mai sus.

Amplasate in locatii cheie ale orasului asigurand accesul usor si rapid la facilitatile vietii mondene, cladirile Cosmopolit sunt un deliciu vizual in peisajului urban.

Construite din materiale de calitate de oameni iscusiti, special pentru oameni cu viziuni marete, care isi doresc sa faca din fiecare zi petrecuta acasa o vacanta, acestea satisfac o paleta larga de gusturi, de la garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere pana la penthouse-uri.

O alta noutate a conceptului Cosmopolit consta in accentul pe care dezvoltatorul il pune in relatia dintre el si client, pe tot parcursul derularii proiectelor clientului i se cere un feedback constant ceea ce face ca produsul livrat sa fie ireprosabil.

Cosmopolit este alegerea fireasca a oamenilor cu aspiratii inalte.

banner-first-post