Exigența cu care abordăm fiecare aspect al unei clădiri a atras interesul celor mai selectivi clienți. Selectivitatea din ce în ce mai crescută în rândul clienților este o consecință firească a suprasaturației peisajului imobiliar cu proiecte din categoria „low cost”, precum și a lipsei identității arhitecturale când vine vorba de pretenții premium.”

TAMAS ELEKES – CEO Cosmopolit

MISIUNEA COSMOPOLIT

COSMOPOLIT reprezintă un concept care depășește granițele unui simplu proiect imobiliar propunând înainte de toate un stil de a fi. Este marca cu cea mai rapidă ascensiune, din gama premium, de pe piața de real estate din Brașov. Exigența cu care abordăm fiecare aspect al unei clădiri a atras interesul celor mai selectivi clienți.
Misiunea asumată de Cosmopolit “să oferim cea mai bună experiență de real estate din România” reprezintă punctul central al tuturor proiectelor și vine cu promisiunea de a rămâne fidel angajamentului față de valorile premium, într-un mod constant.
Cunoștințele noastre atât tehnice, cât și vizionare, pun bazele pentru următoarea generație de locații. Noi creăm locuri pentru ca oamenii să râdă, să se bucure, să sărbătorească și să aiba parte de trăiri unice. Noi creăm experiențe care amplifică bucuria simțită în momentele împărtășite cu cei dragi.

VIZIUNEA COSMOPOLIT

Privim cultura Cosmopolit ca pe un asset neprețuit, un diferențiator cu care ne mândrim și ne putem compara oricând cu cei mai redutabili jucători de pe piața de real estate din România.Viziunea Cosmopolit este una care promovează valorile premium, stilul de viață modern, dar și sănătos și liniștit, chiar în zonele de maxim interes ale Brașovului.

Printr-o colaborare ireproșabilă între diviziile grupului Cosmopolit – design, vânzare, și execuție – am reușit să aducem clienților noștri un grad înalt de satisfacție și plusvaloare în viețile lor.

De-a lungul timpului, echipa nostră s-a mărit constant și sănătos, însă valorile și misiunea grupului au rămas neschimbate. Cu toții ne propunem să facem oamenii să se simtă ca acasă și ne-am obișnuiți să oferim servicii la cel mai înalt nivel.

Stadiul lucrărilor

Proiectele noastre

Design modern

Tur virtual

GRUPUL COSMOPOLIT

Pentru ca planurile și ambițiile noastre să fie susținute de o fundație solidă, am creat divizii specializate, pentru fiecare palier de business. Toate, sub umbrela consacrată a Cosmopolit. Timpul ne-a arătat că această fragmentare controlată a fost cea mai bună decizie; pentru că, în felul acesta, putem răspunde cel mai bine pretențiilot tot mai ridicate ale clienților noștri.

SALES

află mai multe ⟶

BOOKING

află mai multe ⟶

ARCHITECTURE & DESIGN

află mai multe ⟶

CONSTRUCT

află mai multe ⟶

Furnizori și parteneri

Distribuie pe platforma ta preferată