CONCEPT

Exigența cu care abordăm fiecare aspect al unei clădiri a atras interesul celor mai selectivi clienți. Selectivitatea din ce în ce mai crescută în rândul clienților este o consecință firească a suprasaturației peisajului imobiliar cu proiecte din categoria „low cost”, precum și a lipsei identității arhitecturale când vine vorba de pretenții premium.”- Tamas Elekes CEO Cosmopolit Group

Cosmopolit este brandul cu cea mai rapidă ascensiune, din gama premium, de pe piața real estate brașoveană.

Misiunea COSMOPOLIT

Misiunea asumată de Cosmopolit “să oferim cea mai bună experiență de real estate din România” reprezintă punctul central al tuturor proiectelor și vine cu promisiunea de a rămâne fidel angajamentului față de valorile premium într-un mod consistent, degajând un sentiment de valoare intrinsecă rară, cu adevărat prețioasă.

Crearea de comunități sănătoase, incluzive și durabile reprezintă cea mai mare moștenire a noastră.

Cunoștințele noastre atât tehnice, cât și vizionare, pun bazele pentru următoarea generație de locații. Noi creăm locuri pentru ca oamenii să râdă, să plângă, să sărbătorească și să facă parte din ceva mai mare decât ei înșiși. Noi creăm experiențe care amplifică bucuria simțită în momentele umane împărtășite.

De aceea ne concentrăm intens asupra cercetării care ne permite să proiectăm pentru viitor și să rămânem în prim-planul ideilor și tendințelor. Întotdeauna învățăm, întotdeauna gândim și descoperim mereu oportunități ascunse care duc la rezultate dincolo de arhitectură.

Creăm un prototip pentru modul în care dezvoltăm comunitățile. Scopul nostru este de a cerceta și de a descoperi componentele individuale care sunt necesare pentru a elabora un cadru de vecinătate pentru a cultiva medii care se bazează pe încredere reciprocă, vindecare și revitalizare. Intenția este de a înțelege elementele necesare pentru a crea o comunitate durabilă de succes, care să nu răspundă doar mediului, dar care îmbunătățește viața fiecărui om pe care îl implică.

Proiecte
Disponibilitate
Materiale / finisaje
Contact