DESPRE HIDROIZOLAȚIE

Este binecunoscut faptul ca, o casa noua asupra careia nu s-au efectuat lucrari de hidroizolatie fundatie va avea probleme cu infiltratiile dupa cel mult 3 ani. De asemenea, o casa a carei fundatie este hidroizolata si izolata termic corect, va avea un consum de energie cu 15% mai mic.

Astfel am decis sa folosim unul dintre cele mai bune sisteme de hidroizolatii existente la momentul actual pe piata si anume de PENETRON.

PENETRON este un material hidroizolant, integral cristalin, ce se aplica pe suprafata si care izoleaza si protejeaza in adancime.

La aplicarea Penetronului pe suprafata betonului, substantele chimice active in combinatie cu umezeala prezenta in capilare, formeaza o structura cristalina insolubila. Aceste cristale umplu porii si ingusteaza fisurile in beton pentru a prevenii infiltratiile apei ( chiar si sub presiune ). Oricum, Penetron va permite totusi trecerea vaporilor prin structura ( betonul va putea sa „respire” ). Adaugat pentru a impermeabiliza structura, Penetron protejeaza betonul impotriva apei de mare, apei menajere, panzei freatice agresive si altor numeroase solutii chimice active.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept

Stadiul lucrărilor

Proiectele noastre