Alphaville Arena – design by Cosmopolit

DESPRE PROIECTUL IMOBILIAR

Alphaville a depășit încă un milestone prin finalizarea unora dintre cele mai importante proiecte imobiliare din cartierul Răcădău, din Brașov – Alphaville 1, 2 și 3. Peste 400 de familii fericite au spus DA calității și confortului oferit, complimentând încă odată atenția orientată către client! Noul proiect Alphaville Arena – design by Cosmopolit, reprezintă un concept architectural unic, cu apartamente noi, cu spații și terase generoase, sporind confortul print incorporarea tehnologiei Smart Home. Un nou proiect de regenerare urbană ce presupune în faza initială construcţia a

cosmopolit, evolutie, mihai viteazul

trei blocuri cu 11 etaje, spații verzi, locuri de joacă pentru copii și program integrat de afterschool. Dincolo de un design modern și inovator, complexul încurajează și promovează un stil de viață contemporan, cu un mix de succes între calitate, confort și sustenabilitate.

„Alphaville Arena – design by Cosmopolit” reprezintă avangarda industriei dezvoltărilor imobiliare pe zone centrale din Brașov, iar Sloganul “Live up to your dreams” este promisiunea îmbinării inovației în materie de design atât interior cât și exterior.

Apartamente noi cu finisaje premium cu 1, 2, 3 sau 4 camere

Apartamente dotate cu sistem Smart Home

Rezervă-ți apartamentul ACUM!
  • Design futurist

  • Structuri spațioase

  • Încălzire în pardoseală

  • Dotări Smart Home

  • Locuri de parcare

  • Zona verde

  • Program afterschool

LIVE UP TO YOUR DREAMS

Pune în aplicare sloganul nostru și rezervă-ți chiar acum apartamentul visurilor tale

Verifică disponibilitatea
ALTE BENEFICII

Pe langă spațiile generoase de joacă pentru copii lansăm și un program special

Acum ai mai mult timp liber pentru tine. Uită de grijile obișnuite cu copiii când nu poți să ajungi acasă de la serviciu în timp util. Cu noul program Alpha After School reușești să le faci pe toate și să le oferi copiilor tăi educația de care au nevoie în societate și acasă.

ZOLTAN SZASZ

Director vânzări

Apelează acum!