Cosmopolit Mihai Viteazu

Str. Mihai Viteazu Nr. 6, langa Aula Universitatii Transilvania

 

Disponibilitate

Locatia aleasa pentru Cosmopolit Mihai Viteazu este un centrala aproape de toate facilitatile pe care le poate oferi Brasovul, amplasat  langa Aula Univeritatii Transilvania este la 5 minute de mers cu masina de Piata Sfatului, Primarie, spitalul Regina Maria. De asemenea prin pozitia aleasa s-a facilitat accesul la farmacii, locuri de joaca, restaurante etc.

Gandit sa raspunda nevoilor celor mai exigenti clienti, Cosmopolit Mihai Viteazu este compus din 66 de spatii locative, 5 spatii comerciale,  structurat pe 7 nivele, dispune de parcari subterane si supraterane, cu spatii ample si usor de accesat, lifturi silentioase si rapide concepute pentru 6 persoane.

Ca si celelalte ansamble rezidentiale construite sub brandul Cosmpolit, Mihai Viteazu se remarca prin atentia pe care a acordat-o detaliilor, incepand cu spatiile comune, cutiile postale, usile apartamnetelor totul este ales cu cea mai mare grija completand intreg tabloul Cosmopolit.

Cosmopolit Mihai Viteazu imbina cu succes latura estetica cu cea functionala, materiale utilizate pentru cosntructia acestuia cat si cele pentru finisaje sunt alese atent, de la parteneri precum San Marco, Serstill, Kronlight, etc..

5_w2

locatie_mihai_viteazul

Edificarea cladirii s-a realizat pe cadre de beton armat cu zidarie de caramida de diferite grosimi, izolarea terminca a cladiri s-a facut prin anvelopare cu vata bazaltica, fiecare apartament dispune de incalzire in pardoseala, centrala proprie de apartament (marca Viessmann), ferestre de termopan pe profil Veka cu trei foi de sticla, asigurand pastrarea temperaturii ambiante in limite rezonabile, reducand la minim efortul de reglare a temperaturii spatiului de locuit, indiferent de anotimp.

1_w2

 Pentru partea de amenajare interioara am ales sa lucram cu marci precum Schneider pe partea de electrice, marca Grohe pentru variante de baterii pentru bai si bucatarii, marca Marazzi si Mutina pentru ceramica.

         Cosmopolit Mihai Viteazu devine alegerea ideala pentru clienti care si isi doresc o locuinta moderna si confortabila.

you are home now