Cosmopolit Magnolia

Str. Crisului Nr.18A, langa mall Magnolia
Predare: 2019

 

 

Disponibilitate

Cosmopolit Magnolia este a treilea proiect dezvoltat sub marca Cosmopolit, intregeste cele doua proiecte deja existente, este un proiect ambitios, structurat pe 8 nivele de inaltime, are 80 de spatii de locuit, 4 spatii comerciale, un spatiu pentru birouri, 2 nivele subterane primul este pentru parcari iar celalat este destinat depozitarii fiind compus din 55 de boxe,  si parcari supraterane.

Mobilare_Cosmopolit_magnolia-5

Ca si celelalte doua proiecte amplasarea acestuia a fost bine gandita, pozitionat la intrarea in Racadau langa complexul Magnolia si parcul Trandafirilor, Cosmopolit Magnolia ofera clientilor de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere.   Apartamentele sunt decomandate, spatioase, luminoase imbinand simplitatea cu functionalitatea completa a spatiului de locuit.

Cladirea se impune prin designul modern,  rezultat din imbinarea elementelor precum sticla, lemn, betonul, cu elemente de  finisaj  de o finete si eleganta aparte, ceramica Marazzi si Mutini.

Cosmopolit Magnolia este construit pe cadre de beton armat cu zidarie de caramida de diferite grosimi, izolarea terminca a cladiri s-a facut prin anvelopare cu vata bazaltica, fiecare apartament dispunand de incalzire in pardoseala,

locatie_magnolia

centrala proprie de apartament, ferestre de termopan cu trei foi de sticla, asigurand pastrarea temperaturii ambiante in limite rezonabile, reducand la minim efortul de reglare a temperaturii spatiului de locuit, indiferent de anotimp.

Materialele folosite pentru Cosmopolit Magnolia sunt atent propuse si selectionate pentru a rezista “uzuri domestice”  , finisajele pun in valoare restul materialelor  de aceea am ales sa folosim marci calitative precum Schneider pentru partea de electrice, Grohe,  Marazzi si Mutini pentru bai si bucatarie, ceea ce face ca apartamentele marca Cosmopolit sa raspunda personalitatii clientului pana in cele mai intime si personale moduri.

Mobilare_Cosmopolit_magnolia-8

Prin Cosmopolit Magnolia am ales sa raspundem nevoi de confort prin utilizarea  acelorasi materialelor de baza ca restul spatiilor cosntruite de Cosmopolit.

 

 

amplasament

model