Concept

Cosmopolit este brandul cu cea mai rapidă ascensiune, din gama premium, de pe piața real estate brașoveană.

Exigența cu care abordăm fiecare aspect al unei clădiri a atras interesul celor mai selectivi clienți. Selectivitatea din ce în ce mai crescută în rândul clienților este o consecință firească a suprasaturației peisajului imobiliar cu proiecte din categoria „low cost”, precum și a lipsei identității arhitecturale când vine vorba de pretenții premium.”- Tamas Elekes CEO Cosmopolit Group

cosmpolit, apartamente de vanzare, logo
MISIUNE

Misiunea asumată de Cosmopolit “să oferim cea mai bună experiență de real estate din România” reprezintă punctul central al tuturor proiectelor și vine cu promisiunea de a rămâne fidel angajamentului față de valorile premium într-un mod consistent, degajând un sentiment de valoare intrinsecă rară, cu adevărat prețioasă.

UN STIL DE VIAȚĂ, PREMIUM ÎNAINTE DE TOATE

Stilul de viață premium trebuie să aibă inrădăcinare în autenticitate. Dacă te îndepărtezi prea mult de rădăcini, acesta va fi redus la un trăi insipid și anost lipsit de sentimentul de siguranță și de substanță. Deși este un proces lent, evolutiv, care necesită răbdare și îngrijire Cosmopolit reușește să creeze cu succes un nou stil de a viață, având la baza articularea misiunii grupului și a valorilor premium pe care le promovează – pasiunea pentru calitate, frumos și lucru bine făcut.

AFLĂ DESPRE PROIECTE
cosmpolit, apartamente de vanzare, logo
SUNTEM CEI CARE AM DOVEDIT CĂ SE POATE!

Printr-o perseverenta si o pasiune iesita din comun, am reusit sa oferim o alternativa cu adevarat premim clientilor nostrii. Profesionisti, integrii, cu un adanc simt al raspunderii, imbratisam schimbarea, provocam gandirea conventionala si urmarim constant sa oferim cel mai bun serviciu.

Atunci când ai o asemenea viziune, ai nevoie de o misiune pe măsură. Soluția a fost să creăm divizii specializate pentru fiecare domeniu, toate sub umbrela Cosmopolit. Astfel au luat naștere Cosmopolit Development – dezvoltări imobiliare, Cosmopolit General Cosntruct – construcții civile și industriale, Cosmopolit Architecture & Design – servicii de proiectare și design, Cosmopolit Booking – închirieri de apartamente în regim hotelier și Cosmopolit Sales – servicii de marketing și vânzări real estate.

AFLĂ DESPRE PROIECTE